Naturen skal udnyttes på et sup board

Sommeren nærmer sig, og hvordan kan man bedre suge solen og naturen til sig, end ved at tage en tur på sit sup board?

Ny årstid, nye muligheder

I et tempereret klima, som Danmark er, følger der forskellige aktiviteter til forskellige årstider.

Dette er en af de ting, der gør, at årstiderne kan noget forskelligt. Vinteren forbinder de fleste med den intime, indelukkede stemning, hvor man lukker sig om sig selv og sine kære – der drikkes varme drikke og mange foretrækker at holde sig indendørs. Dette gør også, at der opstår en glæde og fornyet energi, når de første vintergækker spottes, og solen begynder at finde sin plads på himlen igen. Netop fordi, at vinteren har føltes så lang, er foreningsglæden med foråret stor.

Dét, at det varmere vejr byder op til mere udendørsaktivitet, gør også, at man kan begynde at lave nogle andre ting, end man har kunnet gøre indenfor. Nu kan naturen udnyttes mere, og dermed kan andre remedier tages i brug.

Padlende gennem byen

Det er ikke alle, der er til de vilde udendørsaktiviteter, men heldigvis er der noget for enhver. At stå på sup board, er noget, der for alvor har vundet folkets hjerter de sidste år, og man kan ikke undgå at se padlende folk, hvis man går rundt i bybilledet – og kanaler er en del af det, vel og mærket.

Når man står på et sup board, padler man sig vejen frem, og derfor bliver alle muskler i kroppen aktiveret. Derfor er det virkelig effektiv motion og samtidig er det sundt for sjælen. At stå alene på sit board kan føre en i en nærmest meditativ tilstand, hvor det eneste, man fokuserer på, er vandets rytme og pagajen, der skal føre en frem. Samtidig med, at man er i denne tilstand, kan suge indtryk til sig, for med vandets strøm ser man det skiftende bybillede og folk, der går på gaden.

Heldigvis er man alene på boardet, og dermed bestemmer man selv, hvilken hastighed, man vil bevæge sig i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *