Fordele ved et misioo boldbassin

De store rum fyldt med sjove og farverige bolde i diverse legelande, husker mange nok fra barndommen. I dag er det også muligt at købe stilfulde boldbassiner til det moderne hjem.

Der er mange gode fordele ved at investere i bolde til den lille. Boldene er gode for motorikken og sanserne, og så er det ikke mindst sjovt at kaste sig rundt i boldene. I denne artikel kan du læse mere om fordelene ved et misioo boldbassin

Styrk motorikken

De farverige bolde i det lille boldbassin kan være med til at styrke barnets motorik. Du kan stimulere den lille med boldene. Barnet træner både kroppen, når den griber fat om bolden eller bevæger sig rundt i bassinet. Når barnet bliver ældre, kan du lære den lille at kaste med bolden. Det er også med til at styrke motorikken.

Du kan læse mere om de mange fordele ved et misioo boldbassin på https://www.boernenettet.dk/misioo-boldbassin/. Du kan finde boldbassiner i forskellige farver og former, som passer ind i det moderne hjem.

Aktiver sanserne

Boldene i det lille bassin er også med til at aktivere barnets sanser. Når barnet sidder i bassinet, kan den lille mærke, hvordan boldene omslutter kroppen. Det kan være en god idé at sætte barnet ned i boldbassinet i bodystocking. Det giver barnet mulighed for at mærke boldene på den bare hud.

Et misioo boldbassin kan også være med til at træne barnet i de forskellige farver. Der er ofte bolde i mange forskellige farver i bassinet. Du kan derfor snakke om farverne i bassinet. Hvis du har bolde i den samme farve, kan du overveje at tilkøbe en ekstra pakke bolde i en anden farve. Så kan barnet finde den farve, som skiller sig ud i bassinet. Det giver en god snak med barnet om de forskellige farver.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *