Få et helt unikt bryllup!

Et bryllup er en helt særlig begivenhed, men hvordan får du det til at skille sig ud fra andre? Dit bryllup skulle gerne være helt unikt og afspejle dig og din partner, og det første du i så fald skal gøre, er at smide alle bryllupsforventninger ud ad vinduet.

Mens I planlægger, vil folk fortælle jer, at der skal være dit eller dat, men det er kun det, I vil have, der gælder! Så ignorer alle de ”gode råd” fra velmenende mennesker og skriv alt det ned, I godt kunne tænke jer i jeres bryllup.

Bubble tea og bryllupsfotografi

Hvis du og din partner for eksempel elsker bubble tea, hvad holder jer så fra at have dem som velkomstdrinks? I kan finde opskriften på https://www.hurtigmums.dk/bubble-tea/. Nej, det er måske ikke så ”classy” som champagne, men det gør brylluppet mere jer, at der serveres bubble tea. Når for eksempel bryllupsfotograf.me senere afleverer billederne, skulle I gerne kunne se mennesker, der fejrer jer og jeres store dag.

De mennesker, I inviterer til brylluppet, skulle gerne acceptere dig og din partner, og alt det der gør jer unikke. Så hvis der er noget, for eksempel bubble tea, der stikker ud fra den traditionelle bryllupsformel, så skal I endelig tage det med!

Om det er kjolen, eller mangel deraf, usædvanlig mad eller alternativ dekor er lige meget. Hvis det giver dig og din partner glæde, så få det sat ind i brylluppet!

Et bryllup behøver ikke være en perfekt, pletfri begivenhed. Hvis dét ikke afspejler dig og din forlovede, så er der ingen grund til at holde det sådan! Vær skøre og unikke og gør jeres bryllup til en helt speciel begivenhed for jer og jeres familier og venner. Uanset om I gør alting helt selv eller betaler mange penge for det, så investerer I meget tid i bryllupsplanlægningen, så I kan lige så godt gøre den sjov!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *